Bestellen CoronaGedoe

Op zoek naar manieren om met jongeren de ervaringen in tijden van Corona te bespreken? CoronaGedoe biedt op een laagdrempelige, speelse manier de mogelijkheid om terug te kijken. Met de updates te vinden op deze website is het ook makkelijk te gebruiken tijdens online lessen.

Coronagedoe zit in een stevig doosje (17 bij 17 cm) en bevat 32 afbeeldingen die uitnodigen tot gesprek. Er zijn ook 32 kaarten met stellingen en vragen. Er zijn bovendien lege kaartjes voor het noteren van eigen vragen of stellingen. Ook zijn er pionnen bij gevoegd om het Corona-bord-spel te kunnen spelen. De dobbelsteen is voor de 6 ‘dobbelsteen-vragen’. Het geheel zit in een stevig doosje en bevat een handleiding waarin tien verschillende werkvormen beschreven staan.

Hoe leerlingen zich voelen in de groep, hoe de groep zelf (opnieuw) gaat functioneren is belangrijk voor het welbevinden van iedereen. Er moet niet alleen aandacht zijn voor schoolse vakken. Juist sociaal-emotionele competenties en sociale vaardigheden zijn in deze periode belangrijk. Ook bij het opstarten na de zomervakantie is het goed om op deze tijd terug te kijken.

CoronaGedoe is in een zeer beperkte oplage uitgebracht. Een spel kost 12,50 € per stuk. Dit is inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Bij een bestelling vanaf vijf stuks wordt een korting van 10% gerekend.
Voor meer informatie lees de algemene voorwaarden  en raadpleeg: meest gestelde vragen.
    [recaptcha]