bestellen kopie

Bestellen

Complimenten memory

‘Complimentenmemory’ bestaat uit 100 stevige kaarten (A-6 formaat) met 50 verschillende positieve eigenschappen en vaardigheden die als een compliment ingezet kunnen worden.
Bij het spel hoort een uitgebreide handleiding met 8 verschillende uitgewerkte werkvormen die allemaal actief en activerend zijn. Het is geschikt voor gebruik in de klas maar ook buiten het onderwijs in te zetten.

Complimentenmemory kost 34,50 euro. Dit is inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor meer informatie lees de algemene voorwaarden  en raadpleeg: meest gestelde vragen.

Voor het bestelformulier KLIK HIER

Pestpreventiepakket

Aan het werk om de sociale veiligheid binnen de organisatie positief te beïnvloeden? Ga aan de slag met het team. Het pakket bestaat uit: Een kwartetspel, dilemma-kaarten en stellingen.
De werkvormen kennen ieder verschillende werkwijzen. Zo kan worden aangesloten op de persoonlijke voorkeur van de gebruiker.


De prijs voor het spellen-pakket is 29,50 euro per stuk. Dit is inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor meer informatie lees de algemene voorwaarden  en raadpleeg: meest gestelde vragen.

Voor het bestelformulier KLIK HIER