Bestellen

Bestellen

Complimenten memory

‘Complimentenmemory’ bestaat uit 100 stevige kaarten (A-6 formaat) met 50 verschillende positieve eigenschappen en vaardigheden die als een compliment ingezet kunnen worden.
Bij het spel hoort een uitgebreide handleiding met 8 verschillende uitgewerkte werkvormen die allemaal actief en activerend zijn. Het is geschikt voor gebruik in de klas maar ook buiten het onderwijs in te zetten.

Complimentenmemory kost 34,50 euro. Dit is inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor meer informatie lees de algemene voorwaarden  en raadpleeg: meest gestelde vragen.

Voor het bestelformulier KLIK HIER

GroepsGedoe 2.0

‘GroepsGedoe 2.0’ bestaat uit 74 kaarten (A-6 formaat) met stellingen om de groepsdynamiek positief te beïnvloeden en “gedoe” in groepen bespreekbaar te maken op een laagdrempelige, ontspannen en speelse manier.

De uitgebreide handleiding bevat 10 uitgewerkte, activerende werkwijzen.
GroepsGedoe 2.0 kost 34,50 euro. Dit is inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor meer informatie lees de algemene voorwaarden  en raadpleeg: meest gestelde vragen.

Voor het bestelformulier: KLIK HIER


Pestpreventiepakket

Goed omgaan met pesten en pestgedrag vraagt een pakket aan maatregelen die zowel preventief als curatief kunnen zijn. Met het pestpreventiepakket verkennen collega’s samen waar men voor wil staan, wanneer het gaat om pesten en de preventie ervan. Prikkelende stellingen worden onderzocht, uitdagende dilemma’s genuanceerd en al kwartettend kan een team komen tot een visie die hen past. Door het gebruik van de materialen gaat men met elkaar in gesprek om zo met en van elkaar te leren.
Het pestpreventiepakket kost 29,50 euro. Dit is inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor meer informatie lees de algemene voorwaarden  en raadpleeg: meest gestelde vragen.

Voor het bestelformulier KLIK HIER

Kwartetspel GroepsGedoe

Het ‘GroepsGedoe’-kwartet spel is een laagdrempelige speelse manier om over pesten en pestgedrag in gesprek te raken met een groep. Leerlingen kunnen hierdoor leren hoe ze kunnen handelen wanneer ze vervelende (pest)situaties zien.
In elke groep is weleens gedoe. door het spelen van het ‘GroepsGedoe’-kwartet spel kan de groepsdynamiek positief beïnvloed worden.  ‘GroepsGedoe’-kwartet spel past bij bestaande anti-pestprogramma’s en vormt daarop een mooie aanvulling.

Het ‘GroepsGedoe’-kwartet spel kost 22,50 euro. Dit is inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Voor het bestelformulier KLIK HIER