Voorinschrijving spellenpakket

Voorinschrijving spellenpakket

De ‘voorinschrijving spellen-pakket’ is gesloten!

Inmiddels zijn de materialen uitgebracht en kunt u de spel-pakketten bestellen. Klik daarvoor HIER   

De pakketten bestaan uit drie verschillende werkvormen:

  • het “Pestpreventiekwartet”
  • de werkvorm “Pest-dilemma’s”
  • de werkvorm “Pest-stellingen”

De werkvormen kennen ieder verschillende werkwijzen zodat kan worden aangesloten op de persoonlijke voorkeur van de gebruiker. Zie ook Werkvormen. Ieder spellenpakket zit in een stevig doosje en heeft een duidelijke handleiding. De spellen zijn getest in de onderwijspraktijk en hebben een gedegen theoretische onderbouwing. zie ook Interview 

Pakket 1 is het pakket voor volwassenen

Het pakket is bedoeld om mensen die met jongeren omgaan aan het denken te zetten over pestproblematiek. Men leert eigen en andermans (voor)oordelen herkennen en erkennen en men gaat met elkaar in gesprek om zo met en van elkaar te leren. Ook buiten het onderwijs kan het spellen pakket gebruikt worden.

voorbeeld kwartetkaartje spellenpakket
dummy pestpreventiekwartet uit spellenpakket groepsgedoe

Pakket 2 is het pakket voor jongeren

Dit pakket zet jongeren (vanaf ongeveer 11 jaar) op een laagdrempelige manier aan om na te denken over dat wat in een groep allemaal zou kunnen gebeuren. Daardoor krijgen de jongeren meer zicht op  de impact van pesten op de groep en op de leden van de groep. Door de werkvormen worden jongeren bewust gemaakt van wat ze samen kunnen doen om voor een veilig sociaal klimaat in de groep te zorgen.

kaartje spellenpakket jongeren
eerste ideeën getekend door vormgever (aemka0ne)

Kosten:

De prijs voor zowel het spellenpakket voor volwassenen als het pakket voor jongeren is 29,50 euro per stuk. Dit is inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Voor meer informatie lees de algemene voorwaarden  en raadpleeg: meest gestelde vragen.